Proceduri medicale

icon_1 Cunoastem ultimele tehnici si tehnologii in domeniu [...]
icon_2Punem accent pe relatia doctor-pacient si confidentialitate [...]
icon_3Va oferim servicii de calitate la preturi accesibile [...]

Proceduri Medicale | Estetica sanilor

Refacerea sanilor dupa nastere

Dupa o sarcina sanii care au fost mari si frumosi isi pierd treptat consistenta si forma prin pierderea functiei de alaptare a nou nascutului.

In timpul sarcinii sanii cresc treptat iar glandele mamare devin functionale producind o cantitate marita de lapte pentru hranirea copilului. Dupa ultimele tehnici alaptarea copilului se prelungeste pina la la 1-2 ani si glanda mamare este fortata sa produca din ce in ce mai mult lapte pentru hrana copilului. Prin aceasta suprasolicitare glanda mamara foarte marita ca volum solicita si cresterea tegumentului producind o rupere a tesutului elastic conjunctiv al tegumentului, in acest fel apar si  vergeturile iar  sanii se lasa dupa ce inceteaza alaptarea, tegumentul / invelisul glandei ramane prea mare pentru o glanda mica care nu mai produce lapte, producandu-se ptoza glandei mamare.

Incetarea alaptarii este mult mai rapida decit cresterea in timp a glandei mamare si de aceea apare ptoza mamara cu tegumentul pielea de calitate slaba fara elasticitate si cu posibilitate minima de revenire in timp la forma si consistenta initiala.

 Acesti sani au indicatie de marire prin implante/ proteze cu silicon  si ridicare( prin procedee de plastie tegumentara) , sau numai marire prin implante mamare cind ptoza nu este foarte mare, corectandu-se forma si pozitia lor.

Galerie foto
1_sani, implante 3-4 2011 044.jpg 2_sani, implante 3-4 2011 045.jpg 3_IMG_0004.JPG 4_IMG_0005.JPG 5_IMG_0030.JPG 6_IMG_0031.JPG