Proceduri medicale

icon_1 Cunoastem ultimele tehnici si tehnologii in domeniu [...]
icon_2Punem accent pe relatia doctor-pacient si confidentialitate [...]
icon_3Va oferim servicii de calitate la preturi accesibile [...]

Proceduri Medicale | Estetica Faciala (fata)

Lifting facial nechirurgical

Solutiile noi de ac.Hyaluronic din produsele Juvederm (2,3,4 si Voluma) se pot realiza in 1-2 sedinte, intinerirea fetei, corectarea defectelor datorare inbatranirii fetei, se pot atenua ridurile adinci perinazale, frontale, se pot ridica obrajii cazuti, mentonul inbatranit, ridat. Un aspect tanar al fetei fara bisturiu, intinerire cu rezultate vizibile imediat.

Corectia ridurilor datorate expresiei de la ochi, frunte, buze, ridurile gatului, se pot corecta prin injectii cu Botox, care paralizeaza muschii superficiali cutanati care determina aparitia ridurilor.

Aspectul pielii uscate, ridate inbatranite, cu pete se poate corecta prin peeling chimic, si tratamente de sustinere cu mezoterapie.

Peelingurile sunt indicate si in cazurile petelor si cicatricilor dupa acneea din tinerete sunt indicate 3-4 sedinte lpina la obtinerea rezultatului dorit si apoi un peeling pe an.

Un tratament mai nou este mezoterapia cu role si microace prin care se introduce in piele solutii cu vitamine si tonice, cu rezultat deintinerire a texturii pielii.

GUSA, BARBIA DUBLA

Prin mezoterapia cu solutii de dizolvare a tesutului adipos, la nivel submentonier se poate obtine distrugerea acestuia prin dizolvarea grasimii cu solutii lipolitice.

Procedeu nou pentru a scapa de gusa si barbia dubla!!

Injectiile se fac cu ace extrem de fine sau role cu ace, cu solutii ce topesc grasimea si redau un aspect tinar pielii gitului.

Din trei patru sedinte, in functie si de grosimea stratului de grasime, acesta dispare, gatul capata un aspect tinar, de invidiat.

Prin mezoterapiese poate scapa de celulita.

Se efectueaza microinjectii cu solutii de topire a grasimii si solutii de tonifierea pielii in zonele de la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, torace, gusei. Din 4-5 sedinte mezoterapie, se vad deja rezultatele.

Mezoterapia are ca efect intinerirea pielii prin microinjectii cu solutii tonifiante, vitaminizante, producatoare de colagen, cu rezultate imediate de disparitie a ridurilor si petelor, acestea se fac in sedinte repetate pentru mentinerea rezultatelor si inbunatatirea aspectului pielii.