Proceduri medicale

icon_1 Cunoastem ultimele tehnici si tehnologii in domeniu [...]
icon_2Punem accent pe relatia doctor-pacient si confidentialitate [...]
icon_3Va oferim servicii de calitate la preturi accesibile [...]

Proceduri Medicale | Estetica Faciala (fata)

Lifting facial chirurgical

Intinerirea fetei prin lifting chirurgical este procedeul cu rezultate durabile in timp, intinerirea cu 10-15 ani este vizibila si de durata.

Se poate face un minilifting numai la nivelul fetei mijlocii, sau lifting inferior, la gat sau superior numai la frunte.

Operatia este dificila se face cu anestezie generala si este foarte complexa.

Consta in decolarea tegumentului fetei si ridicarea muschilor faciali prin diferite tehnici,(plicaturare, suspensie), se poate face in acelasi timp operator si ridicarea pleoapelor (blefaroplastie) si a tegumentelor gatului, si a sprancenelor.

Avantajul este timpul mai scurt de rezolvare a tuturor problemelor faciale, insa recuperarea dureaza mai mult 14-20 zile, edemul fetei persista mai mult timp 30 zile, insa rezultatele estetice sunt foarte bune.

Dezavantajul este timpul operator mai lung si implicit si riscurile anestezice mai mari, spitalizarea dureaza 1-2zile.

Liftingul nu rezolva insa si problemele de inbatranire al pielii, petele sau ridurile fine din jurul buzelor nu dispar. Pentru acestea sunt necesare sedinte de peeling si mezoterapie, obligatorii pentru un rezultat bun.

Se mai practica si injectii corectoare cu grasime proprie sau ac.hyaluronic si botox pentru un rezultat bun al liftngului.

Trebuie specificat ca acestea se efectueaza in etape si este nevoie de multa rabdare si intelegere ca sa obtinem un rezultat frumos.