Proceduri medicale

icon_1 Cunoastem ultimele tehnici si tehnologii in domeniu [...]
icon_2Punem accent pe relatia doctor-pacient si confidentialitate [...]
icon_3Va oferim servicii de calitate la preturi accesibile [...]

Proceduri Medicale | Estetica Faciala (fata)

Corectie riduri

AC.HYALURONIC

O noua solutie de corectie a ridurilor este cu ac.hyaluronic in diferite variante in functie de consistenta lui Acesta se foloseste in functie de tipul ridurilor, adincimea lor superficiale, medii sau profunde.

Injectarea se va face superficial, mediu si profund cu rezultat in reducerea ridurilor, ridicarea obrajiilor, intinerirea fetei.

Efectele apar dupa 3 saptamani, treptat ele determina cresterea tesutului conjunctiv din straturile profunde ale pielii, cu durata lunga in timp, 9-12 luni si va fi necesara o corectarea dupa 2 luni , datorita absorbtiei diferite.

Diferitele solutii se folosesc pentru o intinerire rapida si de durata, sunt adaptate tipurilor de riduri, superficiale, medii si profunde.

Dupa o consultatie se stabileste tratamentul cel mai potrivit pentru fiecare pacient. In functie de tipul pielii, efectele imbatranirii, si a soarelui asupra pielii se va stabili tipul de solutie care este necesara corectiilor.

Pentru un rezultat bun se fac diferite combinatii de solutii de ac.hyaluronic ( Juvederm 2,3,4 ,Voluma), care se pot asocia intre ele astfel, juvederm3 pentru ridurile medii, Juvederm 4 si Voluma pentru ridurile profunde si pentru defectele de volum.

BOTOX

Pentru un rezultat bun se poate asocia si Botoxul pentru a reduce ridurile superficiale de expresie.

Botoxul se face pentru ridurile frontale, nasolabiale, pentru ridurile din jurul ochilor, buzelor, de la nivelul gatului.

Efectul este de paralizie a muschilor superficiali cutanati care determina aparitia ridurilor superficiale de expresie din jurul ochilor, de la nivelul fruntii, din jurul buzelor si de la gat.

Se realizeaza practic un lifting al fetei fara bisturiu, iar recuperarea dureaza citeva ore.

Pentru persoanele grabite si cu probleme mai putin grave ale pielii, aceste metode sunt foarte indicate.

GRASIMEA PROPRIE cu CELUE STEM

Aceste solutii se pot inlocui si cu grasime proprie care are potentialul unor celule stem. Aceste celule de grasime au potentialul de a determina cresterea tesutului conjunctiv si de umplere a ridurilor, durata de persistenta a grasimi este de 6-12 luni.